Välkommen till oss.
Lör - Sön: Stängt
08-594 400 60
info@valstatandlakarklinik.se

Karriär

LEDIGA TJÄNSTER:

  • TANDLÄKARE
  • TANDSKÖTERSKA
  • TANDHYGIENIST

Jobbeskrivning

På jakt efter en ny arbetsmiljö och spännande företag att växa i?

Vi välkomnar dig som har lång klinisk erfarenhet till klinikerna i Sigtuna kommun. Du får ett tryggt anställningsavtal, utbildningar inom laser och estetik, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på och utvecklas tillsammans med oss helt enkelt.

Erfaren och personlighet

Vi tror att du kommer att tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. du har naturlig fallenhet att ta ansvar och arbetar med ambition att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

Självständig team player

Du kommer till en klinik i händelsernas kärna! Hos oss är det viktigt att vara samarbetsvillig och hjälpsam, vi arbetar självständigt när det krävs och tillsammas när det behövs. Du bör vara duktig att fatta beslut och ansvara för dina egna arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Som tandläkare/sköterska/hygienist på ett av våra klinker i Märsta och Sigtuna utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du får möjlighet att utvecklas som person och tandläkare påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens.

Din nya arbetsplats

En av klinikerna ligger mitt i Sigtuna, i nybyggda Stadsängarna. Här arbetar vi i tre behandlingsrum på en fräsch, modern och ljus klinik. Vi erbjuder allt från allmän-, akut, kirurgi och estetisk tandvård med den senaste tekniken inom laser.

Ansök idag till: info@valstatandlakarklinik.se

Vi hanterar alla ansökningar kontinuerligt.

.